Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Μάθε Ιατρική από τον άρχοντα!

Πολλές φορές, ακούγοντας δημοσιογράφους να μιλούν, σου δίνουν την εντύπωση, ότι κατέχουν κάθε γνωστικό αντικείμενο, χωρίς να περιορίζονται στην ειδικότητά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελούν οι αθλητικογράφοι, που σε πολλές περιπτώσεις , επιδεικνύουν τις γνώσεις τους και πέρα από το ποδόσφαιρο.

Χθες το βράδυ, καθώς άλλαζα τα κανάλια, έπεσα επάνω στην εκπομπή του κου Γεωργίου, ενός από τους γνωστότερους δημοσιογράφους. Η αναφορά του στην περιπέτεια υγείας, του παικταρά του Θρύλου, Λουτσιάνο Γκαλέτι. Σε ελεύθερη απόδοση, θα προσπαθήσω να μεταφέρω το σχόλιο του πασίγνωστου δημοσιογράφου.

"Πριν γίνω δημοσιογράφος, ήμουν για πολλά χρόνια, ιατρικός επισκέπτης, και μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία απέκτησα εμπειρίες. Και όταν είδα τον Γκαλέτι, δεν μου άρεσε το χρώμα του, αυτό το σταχτοκίτρινο. Συζήτησα και το θέμα με τον γιατρό του Ολυμπιακού,του είπα πως το χρώμα του σχετίζεται με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, και μου είπε πως έχω δίκιο!"

Νομίζω πως οι γιατροί μπορούν να επωφεληθούν τα μέγιστα από την εκπομπή του κου Γεωργίου. Και παραφράζοντας τον κο Αλέφαντο: "Μάθε ιατρική από τον άρχοντα!"

Υ.Γ. Περαστικά Λουτσιάνο, σε αγαπάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: