Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές! Ζήτω!

Οι πανάξιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους για άλλη μια φορά: στην πλέον ακατάλληλη στιγμή, προκηρύχθηκαν εκλογές. Ο πάνσοφος ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία να επιλέξει το ΠΑΣΟΚ της αρεσκείας του και να ισχυρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ότι τον κοροϊδεψαν.

Ας ψηφίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ για να φάμε με χρυσά κουτάλια, τους ΑΝΕΛ για να σταματήσουν οι ψεκασμοί, ή τη Χρυσή Αυγή για να τους δείρει όλους. Υπάρχει και το Ποτάμι, που θέλει να είναι με όλους καλό. Ή το ΚΚΕ για να γυρίσει ο κόσμος στο 1917. Για την ΔΗΜΑΡ δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, καθώς ούτε και ο κύριος Κουβέλης το γνωρίζει.

Υπάρχει και η επιλογή της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην γίνει καμία από τις αναγκαίες αλλαγές (τις οποίες δεν θέλουν ούτε τα άλλα κόμματα) και να την πληρώνουν τα γνωστά κοροϊδα ( τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα βαφτίσει πλούσιους...)

Είναι και το νέο κόμμα του ΓΑΠ. Υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος να μας βγάλει από το μνημόνιο, από αυτόν που μας έβαλε;

Η πορεία για το περιθώριο της Ευρώπης είναι προδιαγεγραμμένη. Κακά τα ψέμματα, η νοοτροπία μας είναι εντελώς ασύμβατη με αυτές των ανεπτυγμένων χωρών, καθώς είμαστε λιγουλάκι... κατσαπλιάδες. Οπότε το ιστορικό σφάλμα της ένταξης στην ΕΕ θα διορθωθεί, με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τους έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: