Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Να μην δραπετεύσουν!

Στις 25 Ιανουαρίου 2015, ο σοφός Ελληνικός Λαός θεώρησε ότι οι συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, θα του λύσει όλα τα προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ένα προεκλογικό πρόγραμμα για γέλια. ενώ υποσχέθηκε σε όλους, τα πάντα. Στην Ελλάδα, όμως δεν λειτουργούμε με κοινή λογική, και θέλοντας να τιμωρήσουμε αυτούς που εμείς ψηφίζαμε επιλέξαμε την πρώτη φορά αριστερά.

Θεωρώ ότι η προηγούμενη κυβέρνηση, ήταν μακρά η χειρότερη της Μεταπολίτευσης: αποδείχθηκε απίστευτα άσχετη, με προβληματική κατανόηση της πραγματικότητας, έχοντας παράλληλα προκλητικά αλαζονική διάθεση. Ο περίφημος τραγέλαφος της διαπραγμάτευσης αποτελείωσε την οικονομία και γελοιοποίησε τη χώρα παγκοσμίως.Το αποτέλεσμα; Το 3ο βαρύτερο και μακρύτερο Μνημόνιο.

Για να λύσει τα εσωκομματικά προβλήματα τους, ο κύριος Τσίπρας μας πήγε σε εκλογές, γιατί πολύ απλά δεν είχε το θάρρος να σουτάρει στελέχη του.

Προσοχή! Σε αυτές τις εκλογές, πρέπει να προκύψει και πάλι συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Μετά το πανηγύρι, θα αρχίσουν να γίνονται αισθητές οι συνέπειες της διαπραγμάτευσης: θα έρθει η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, και άλλοι νεομνημονιακοί φόροι. Αν δεν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, θα αρχίσει και πάλι την αντιμνημονιακή παράσταση, "πολεμώντας" τα μέτρα τα οποία, αυτός έφερε στην χώρα. Και ως κολαούζος, το κόμμα του κυρίου Καμένου, θα μιλά για "Γερμανοτσολιάδες" και θα αλυχτούν ομαδικά "στα τέσσερα!".

Και ποιους θα έχουν απέναντι; την ημιθανή ΝΔ, το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ και το αδύναμο Ποτάμι. Θα λαϊκίσουν ασύστολα, και αν η χώρα σταθεροποιηθεί, θα συμφιλιωθούν με τους αποχωρήσαντες πρώην συντρόφους τους, και θα επιστρέψουν ώστε να αποτελειώσουν την Ελλάδα!

Για αυτό Σοφέ Ελληνικέ Λαέ: ψήφο στον Τσίπρα και στον Καμένο! Να μη δραπετεύσουν και να λουστούν τις συνέπειες του πολιτικαντισμού τους. Να καταρρεύσουν όσοι αριστεροί μύθοι απομένουν. Και να μάθεις, ότι ο λαϊκισμός πληρώνεται πάντα, κυρίως από τους ψηφοφόρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: