Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Το κατηγορώ της θείας

Ευτυχώς που ο τόπος μας δεν έχει προβλήματα. Η πολιτική δενπαιρνά κρίση, η οικονομία μας ισχυροποιείται μέρα με την ημέρα, η Τουρκία και τα Σκόπια μας σέβονται και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δεν μας αγγίζει καθόλου. Όταν δεν έχεις προβλήματα, μπορείς να ασχοληθείς και με λιγότερα σημαντικά θέματα...όπως το βιβλίο της θείας του Τοροσίδη! Το οποίο συν τοις άλλοις αποδυκνύει πως παράγουμε ακόμα πολιτισμό.

Ο Τόρο (όπως τον αποκαλούμε εμείς οι γαύροι) είναι στο Θρύλο λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και ήδη έχει κερδίσει την αγάπη μας. Είναι ο πιο ταλαντούχος έλληνας παίκτης της ηλικίας του και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Όμως όπως γράφει σε βιβλίο που πρόκειται να εκδόσει η θεία του, η επιτυχία τον άλλαξε: απέκτησε κακές συνήθειες (γυναίκες και ξενύχτια) και έγινε αλαζόνας. Πότε βέβαια τα πρόλαβε να τα κάνει όλα αυτά, είναι ένα ερώτημα.

Με όλο το σεβασμό, θα πω την απόψή μου προς την συγγραφέα: ο Βασίλης είναι ένα παιδί, που αύτη τη στιγμή έχει τον κόσμο στα πόδια του, έχοντας λεφτά που εγώ θα βγάλω σε 11,3 ζωές, φήμη και την αγάπη του κόσμου. Λογικό είναι να αλλάξει, εγω για παράδειγμα σίγουρα θα κυκλοφορούσα ντυμένος Ναπολέοντας. Υπάρχει σίγουρα καλύτερος τρόπος από την έκδοση ενός βιβλίου για να τον συμβουλεύσετε.

Να και το σχετικό δημοσίευμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: