Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Ναι ρε, Βέτο!

Ακούγοντας τα τελευταία δελτία ειδήσεων, συμπεραίνω ότι ο Νίμιτς δικαιώνει τον αγώνα των Σκοπιανών, προτείνοντας το απαράδεκτο όνομα: Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια. Ήδη, οι γείτονες ξεθάρεψαν και μιλάν, για τουρκική, αλβανική και μακεδονική μειονότητα στη χώρα μας. Ξεχνούν, ότι το κράτος τους είναι μια εθνικολογική κουρελού, αποτελούμενη από Σέρβους, Βουλγάρους, Αλβανούς αλλά και Έλληνες.

Είναι πλέον φανερό ότι πρέπει να αντισταθούμε αρχίζοντας από το βέτο στην είσοδό τους στο ΝΑΤΟ. Εννοείται πως οι "φίλοι" και "σύμμαχοι" θα μας απομονώσουν, ενδεχομένως γιατί δεν θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, και θα χάσουν παράδες. Η ιστορία βέβαια μας διδάσκει, ότι όποτε τους χρειαστήκαμε μας ΠΟΥΛΗΣΑΝ. Ας στερηθούμε λοιπόν τη φιλία τους...

Η άποψή μου είναι ότι ανεξάρτητα από τα δεινά που θα μας υποστούμε, ίσως μια αξιοπρεπή στάση μετά από δεκαετίες να μας βγάλει, επιτέλους από το τέλμα της μιζέριας και της δουλικότητας. Να νοιώσουμε πάλι, ότι τόσο ατομικά όσο και ως λαός, έχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: