Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Η εξομολόγηση του Αττίλα

Γνωστός τούρκος ηθοποιός, δήλωσε σε πρωϊνή εκπομπή, ότι κατά τη διάρκεια της τουρκική εισβολής στη Κύπρο ότι σκότωσε 10 αιχμαλώτους! Ο κύριος Ατίλα Ολγκάτς (ταιριαστό όνομα, δεν μπορώ να πώ!) συγκεκριμένα είπε: "Ο πρώτος που σκότωσα,ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης.Όταν έτεινα το όπλο προς το μέρος του με έφτυσε. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε.Στη συνέχεια,σκότωσα άλλους εννιά."

Όταν βέβαια κατάλαβε τι είπε, και τις πιθανές συνέπειες, ανακάλεσε και μίλησε για σενάριο που γράφει και άλλες ανοησίες. Κάποιοι άλλοι για διαφημιστικό κόλπο, για το σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε μιλάμε για το πιο εμετικό διαφημιστικό κόλπο στην ανθρώπινη ιστορία.

Αν υπήρχε το διεθνές δικαίο, τον κύριο αυτό έπρεπε να τον μαντρώσουν, να τον στείλουν πακέτο στη Χάγη, να τον δικάσουν, και αν είναι ένοχος να τον καταδικάσουν. Όχι μόνο αυτόν, αλλά και τους "αξιωματικούς του".

Όμως οι διεθνείς νόμοι δεν ισχύουν για άλλους, πόσο μάλλον για τη Τουρκία που έχει στο "ενεργητικό" της, τρεις γενοκτονίες: την Αρμενική, την Ποντιακή και την Ασσυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: