Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στο Μεταναστευτικό είναι σχεδόν ειλικρινείς

Πέφτω από τα σύνεφα με αυτούς που πέφτουν από τα σύνεφα! Είναι αυθεντική η διαταγή; Και αν ναι, ποιος την έβγαλε, και ποιος/ποια από την κυβέρνηση την ζήτησε;

Υπάρχει κανείς στην Ελλάδα, που πιστεύει ότι υπάρχει ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας με τις ιδεοληψίες του... ΚΕΕΡΦΑ; Απλά η πρώτη Αριστερή Κυβερνησάρα μας, πιάστηκε είτε στα πράσσα, είτε στον ύπνο.

Όσοι τους ψήφισαν, πρέπει ή θα έπρεπε να γνωρίζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά ακροαριστερά κόμματα έχουν πάγια θέση υπέρ της αθρόας μετανάστευσης. Οραματίζονται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες νέους και βελτιωμένους Έλληνες προλετάριους, που μεταξύ άλλων θα τους ψηφίζουν μονοκούκι.

Όχι πως στους άλλους πολιτικούς χώρους δεν υπάρχουν και άλλοι με τις ίδιες επιδιώξεις. Θεωρούν πως η μετανάστευση, είναι κάτι σαν Outsourcing στο δημογραφικό. Ελπίζουν σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες σκλάβους, που με τη δουλειά τους και τις εισφορές τους, θα συντηρούν τους γηγενείς Έλληνες. Θυμάστε την γνωστή φράση:"Στους μετανάστες οφείλουμε την ευημερεία μας"; Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Γιατί αν ίσχυε αυτή η γελοία σοφιστεία, όλη η Ευρώπη θα προσπαθούσε να μας αρπάξει τους εκατομύρια δύστυχους, που έχουν την ατυχία να βρίσκονται στη χώρα μας.

Προφανώς, η νέα κυβέρνηση δεν είναι ούτε σοβαρή, ούτε ικανή για να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα σαν το Μεταναστευτικό. Και το ίδιο ισχύει και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ίσως σε μικρότερο βαθμό.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης των ΑΝΕΛ: αν δεν διαφωνήσουν σε αυτό το θέμα με το ΣΥΡΙΖΑ, τότε σε ποιο θα διαφωνίσουν; Στο κιθαρίστας ή ντράμερ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: