Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Είναι άσχετοι και άρα επικίνδυνοι

Τελικά έκανα λάθος: ο ΣΥΡΙΖΑ και η "δεξιά" ουρά του (ΑΝΕΛ), δεν έλεγαν ψέμματα προεκλογικά. Όλες αυτές τις ανοησίες για νταούλια,ζουρνάδες και την ΕΕ χορεύτρια, τελικά τις πίστευαν.

Αφού βρέθηκαν στην εξουσία, αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, και να διαπιστώσουν ότι η μέθοδος της επιθετική επαιτείας δεν αποφέρει καρπούς. Ότι με κόλπα και οι τακτικισμούς, που τους βοήθησαν να κάνουν καριέρες σε κόμματα και συνδικάτα, δεν λύνονται πραγματικά προβλήματα. Αλλά πως να σκεφτείς διαφορετικά, όταν δεν έχεις δουλέψει σε κάτι άλλο, εκτός από το κόμμα, το συνδικάτο, ή την γυάλα της ανώτατης εκπαίδευσης.

Χειραγωγώντας τα κατώτερα ένστικτα του λαού μας, πουλώντας κουτσαβακισμό και επαναστατικότητα της φάπας, οι καρικατούρες του Τσε Γκεβάρα και του Τσάβες, οδηγούν τη χώρα εκτός ΕΕ. Και αν το πετύχουν αυτό, η χαρακτηριστική φράση του νεοελληναράδικου σωβινισμού "να μη γίνουμε Βουλγαρία", θα αντικατασταθεί από το "μακάρι να γίνουμε Βουλγαρία", σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: