Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Αθλητικές ηθικολογίες...

Ο καταπληκτικός υπουργός των αθλητικών, κύριος Κοντονής, δηλώνει πρόθυμος ακόμα και να παραστήσει τη Θάτσερ(!), αποκλείοντας της ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, για να πατάξει τη διαφθορά και τη βία, που δυστυχώς μαστίζουν το χώρο. Μπράβο κύριε Υπουργέ, είσαστε το ίδιο καταπληκτικός με τους υπολοίπους υπουργούς της Π.Φ.Κ.Τ.Α.Ο(*)!

Μια λεπτομέρεια: έμαθα ότι ο έκπτωτος πρόεδρος της ομάδα του μπασκετικού ΠΑΟ, αγνόησε για άλλη μια φορά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί, παρακολουθώντας τον αγώνα από τον πάγκο. Μάλιστα πήρε και ο ίδιος (!) μετάλλιο. Το γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος απαγορεύεται να μπει σε γήπεδα μέχρι το 2016, δεν φαίνεται να προβληματίζει κανένα.

Προσωπικά, βρίσκω τη συμπεριφορά του κυρίου Γιαννακόπουλου αφάνταστα διασκεδαστική και χρήσιμη: δείχνει την σοβαρότητα των συναδέλφων του στο ποδόσφαιρο, που πολεμούν (!) το κατεστημένο του ποδοσφαίρου, και δεν ρίχνουν μια ματιά στις ομορφιές που γίνονται στο μπάσκετ. Βέβαια και του λόγου τους, έχουν καταχεσμένες τις φωλίτσες τους.

Ας κάνει ότι γουστάρει ο κύριος Γιαννακόπουλος και ας κατακτήσει όσους εγχώριους τίτλους θέλει με την ομάδα του. Το να παρακολουθώ αυτό  τον μπασκετικό Ολυμπιακό είναι απόλαυση και προνόμιο, το οποίο κανένας δεν μπορεί να μειώσει.

Υ.Γ. Βαγγέλα σκιστούς! Μπενάλτια να δίνονται από τη σέντρα, και ας φωνάζουν!
*Π.Φ.Κ.Τ.Α.Ο: Πρώτη Φορά Κυβέρνηση Της Αριστεράς Ουάου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: