Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αλέξης - Maverick - Τσίπρας!

Γέλαγα ως ανόητος, βλέποντας το δίδυμο Καμμένου - Τσίπρα με μπουφανιές παραλλαγής, και ειδικά με τις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού ως... πιλότου!

Βέβαια όλο αυτό το σκηνικό, έχει και τα παράπλευρα οφέλη του. Σίγουρα θα υπάρχουν γυναίκες υποστηρίκτριες του ΣΥΡΙΖΑ, που εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 80 ως έφηβες. αντιμετώπισαν το εξής φοβερό δίληmμα: από την πλευρά, είχαν αρχίσει να οργανώνονται στην ΚΝΕ και να διαβάζουν Μαρξ, και από την άλλη ήταν καψουρεμένες με τον Τομ, τον Κρουζ! Ο ρόλος του "Maverick", ενός Μητρογλίζοντος* πιλότου F-14 στην ταινία Top Gun, σημάδεψε την δεκαετία του 80, και έκαψε πολλές καρδιές κοριτσιών!

Από τη μια πλευρά, έπρεπε να είναι συνεπείς κομουνίστριες και να καταδικάζουν την ταινία ως προπαγάνδα των ιμπεριαλιστών, ενώ ταυτόχρονα ήταν τσιμπημένες μαζί του! Μεγάλωσαν βέβαια, και μέσω ΠΑΣΟΚούρας κατέληξαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά το ένοχο μυστικό παρέμενε αγιάτρευτη πληγή! Ήρθε ο Πρωθυπουργός της Πρώτης Φοράς Κυβέρνησης της Αριστεράς Ουάου, ως η κομουνιστική εκδοχή του Maverick, λυτρώνοντας για πάντα, από τις ενοχές, τις βασανισμένες αυτές ψυχές! Πάντα τέτοια!

*ήταν κάγκουρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: