Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Αντίχριστος είναι εδώ!!!

Σας κάνω απόψε μια συγκλονηστική αποκάληψη! Ο Αντίχριστος έχει κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε στρατόπεδο τεθωρακισμένων!!! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας που υπηρετήσαμε μαζί.

Ας τα πάρουμε από την αρχή: Μια νύχτα, κατά την διάρκεια της θητεία μου, ήμουν δεκανέας αλλαγής, δηλαδή ο τύπος που παίρνει χέρι-χέρι τους σκοπούς και τους πηγαίνει στη σκοπιά τους. Έπρεπε λοιπόν, να ξυπνώ ανά δύο ώρες για να κάνω το δρομολόγιο.

Ενώ λοιπόν κοιμόμουν με ξυπνά, λίγο πριν την καθορισμένη ώρα ο θαλαμοφύλακας (αυτός που προσέχει τους θαλάμους όσο οι υπόλοιποι κοιμούνται. Ξύπνα Βαγγέλη, ο Γιάννης Τ. είναι στην Ίλη (έτσι λένε το λόχο στα Τεθωρακισμένα). Εννοείται πως ο φύλος μας έπρεπε να είναι στη σκοπιά του. Για να γλυτώσουμε από μπελάδες, ετοιμάζομαι στα γρήγορα, ξυπνώ τους σκοπούς, ώστε να γίνει η αλλαγή.

Καθώς είμαστε έτοιμοι να φύγουμε, μας σταματά ο Γιάννης, λέγοντας στο θαλαμοφύλακα (ο οποίος ήταν σειρά του): "Κώστα, πίσω από το standard, είναι ο Ματραγιάν! Μην του κάνεις το σταυρό, το φορά στο λαιμό του. Πες του ότι είσαι από την Τριανδρία!" Πριν προλάβω να ζητήσω εξηγήσεις, ο Κώστας μου κάνει νοήμα και καταλαβαίνω ότι ο Γιάννης είναι ελαφρώς..."φτιαγμένος".

Τελικά η αλλαγή (των σκοπών) έγινε χωρίς άλλα παρατράγουδα και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Και κατά τη διάρκειά της κατάλαβα τι είχε γίνει: ο Γιάννης είχε υπηρεσία στον όρχο που γίνοντας η συντήρηση των αρμάτων, όπου εκεί ήταν παρκαρισμένο το άρμα περισυλλογής (Leopard 1 standard). Πριν τη σκοπιά του είχε διαβάσει σε ένα περιοδικό (Max ή Nitro) για το Μετρέγια, που για πολλούς είναι ο Αντίχριστος. Εκεί, υπήρχε μια εικόνα του να φορά σταυρό...

Την επόμενη μέρα, ο Γιάννης δεν ήθελε να πει τίποτα για το περιστατικό, μάλιστα κάθισε και ξαναδιάβασε το άρθρο προσεκτικότερα. Και έτσι δεν διαλευκάνθηκε όλο το μυστήριο: γιατί να φοβηθεί ο Μετρέγια την Τριανδρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: