Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Δίαιτα σε τιμή ευκαιρίας: μόλις 11.667€ ανά κιλό!

Όχι δεν έκανα λάθος στην υποδιαστολή ή στη διαίρεση. Το ποσό αυτό προκύπτει αν διαιρέσουμε το κόστος του προγράμματος (350.000€) που θα ακολουθήσει στην Ελβετία, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης για να χάσει 30 κιλά! Αναρωτιέμαι τι πρόγραμμα είναι αυτό: μήπως σου λένε θα 'χεις τα 200.000€ και 'μεις τα ρέστα αν χάσεις τα κιλά;

Πέρα από την πλάκα, ο Σοφοκλής είναι ο αγαπημένος καλαθοσφαιριστής μας (οπαδοί του Θρύλου) και ένας από τους πλέον συμπαθείς σε όλους τους έλληνες. Και πως άλλωστε να μην είναι: συνδυάζει την τρομακτική δύναμη, με εκπληκτική ευελιξία και αλτικότητα, με αποτέλεσμα να είναι πρακτικά ασταμάτητος! Έχει άπειρες δυνατότητες για καριέρα μέχρι και στο ΝΒΑ, ενώ είναι μόλις 22 χρονών.

Όμως δεν μπορεί να ελέγξει το βάρος του. Διάβασα πως έχει φτάσει το 195 κιλά (ύψος 2.05m) και δεν μπορεί ούτε να προπονηθεί. Εκτός αυτού οι κίνδυνοι για την υγεία του είναι μεγάλοι.

Ελπίζω το πρόγραμμα να έχει επιτυχία και ο Σόφο να γυρίσει στα γήπεδα, να γκρεμίζει ρακέτες και αντιπάλους και να τον αποθεώνουμε στο Θρύλο και την Εθνική. Κυρίως όμως, για να πετύχει τα όνειρά του και να τον χαίρονται οι άνθρωποί που τον αγαπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: