Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ένας γαύρος για τον ΠΑΟΚ

Γυρνάμε πίσω 20 χρόνια, πίσω στο πρώτο έτος των σπουδών μου στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκομαι σε γνωστό τσοντοσινεμά, που φιλοξενούσε και συναυλίες, για να δω τους Sodom ( thrash metal συγκρότημα, άσχετα να το όνομα ταίριαζε με το χώρο) . Πριν αρχίσει η συναυλία, άρχισε το πλήθος να βρίζει το Θρύλο και τον Πειραιά! Χάζεψα! Τι σχέση έχει το thrash με το ποδόσφαιρο; Την κορυφαία αυτή καγκουριά την έζησα και στις υπόλοιπες συναυλίες που παρακολούθησα στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη.

Γενικά, η έχθρα των ΠΑΟΚτσήδων με το Θρύλο, έχει φτάσει γίνει απίστευτα γελοία. Αποκορύφωμα τον ξεσηκωμό για το κεκλεισμένων των θυρών ματς του κυπέλλου, στο οποίο τελικά ο Δικέφαλος κέρδισε την πρόκριση. Δίκαια δίχως άλλο, καθώς οι επιθετικοί μας δεν μπορούσαν να σπρώξουν τη μπάλα στο πλεκτό, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει αυτός που έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες.

Μέγας χαμός για την τιμωρία (για τα μπάχαλα στο Βόλο), πριν από τον αγώνα: Προσπάθεια του κράτους των Αθηνών να καταστρέψει τον ΠΑΟΚ, ανέκραξαν πολιτικοί, ΜΜΕ, φιλάθλοι (δεν τόνισα λάθος), δημοσιογράφοι. Βέβαια, ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, καταλαβαίνει ότι οι εκδηλώσεις ΠΑΟΚοφρωσύνης κάπου αλλού σκοπεύουν.

Αγαπητοί Βορειοελλαδίτες φίλοι, χαρείτε την επιτυχία της ομάδα σας, αλλά δείτε και τι γίνεται με τους "θερμόαιμους". Τους κάφρους, που δυσφημούν την ομάδα σας, και την συντριπτική πλειονότητα σας. Αν δε το κάνετε, τη ...μαλακία που τους δέρνει θα την πληρώσετε ουσιαστικά εσείς. Όπως και τις αντίστοιχες καγκουριές, των ερυθρών φανατικών, τις πληρώσαμε και τις πληρώνουμε, οι φυσιολογικοί οπαδοί του Θρύλου .

Όσο για τους ΠΑΟΚάρες, σας θυμίζω κάτι που είχε πει ο αείμνηστος Γουλανδρής, μέγας πρόεδρος του Θρύλου: Τους Ολυμπιακάρες φοβάμαι!

ΥΓ: Όποιος φίλος μπορεί, ας μου θυμίσει το όνομα του τσοντοσινεμά/αίθουσας συναυλιών....
ΥΓ2: Μπουκάλια στο Μιραλάς, σε κεκλεισμένων των θυρών; Δηλαδή πάλι το κράτος των Αθηνών θα φταίει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: