Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Για το ντέρμπι

Να πω ότι στεναχωρήθηκα που κερδίσαμε τον ΠΑΟ θα είναι ψέμα. Το ίδιο θα είναι να πω ότι το χάρηκα. Δεν είμαι αντικειμενικός, γαύρος είμαι, αλλά ο τρόπος που ήλθε το αποτέλεσμα με απογοήτευσε.

Ο Θρύλος δεν ήταν καλύτερος του ΠΑΟ, όχι βέβαια και πως ο δεύτερος κυριάρχησε. Εννοείται πως το γκολ του Κατσουράνη κακώς ακυρώθηκε. Το πέναλτι που ζητάει ο Νίνης, είναι τόσο πέναλτι, όσο αυτό που κέρδισε ο Βύντρα στο Χαρίλαου.

Για να μη σχολιάσω ξανά τους πρεζοαλήτες που πέταγαν κροτίδες και αντικείμενα, ή έκαναν ντου στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν όντως θέλει ο κος Μαρινάκης να σταματήσει τη βία, όλοι αυτοί πρέπει να τους απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο Καραΐσκάκη, και όπου το προστάζει ο νόμος να μπουν στη ψειρού. Αγαπητέ συνονόματε έχεις τη μαγκιά, τη δύναμη και τη τρέλα να μας απαλλάξεις από αυτούς τους μαλάκες.

Παραδέχθηκα το Λέτο που εκτελούσε τα κόρνερ ενώ γύρο του έσκαγαν κροτίδες. Έχει ένα δίκιο να είναι τσαντισμένος, γιατί ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό (δεν το λέω ειρωνικά). Ο Νίνης κάνει μέγα λάθος, αν προσπαθεί να μιμηθεί τον Καραγκούνη. Εξαιρετικός παίκτης μεν, αλλά οι συνεχείς βουτιές και διαμαρτυρίες του είναι το λιγότερο προκλητικές.

Ας πήγαινε η διαφορά στους 4, και ας κερδίζαμε ένα από τα ματς με ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Στη τελική, όλη τη χρονιά είχαμε τη καλύτερη ομάδα με διαφορά. Τώρα δόθηκε η αφορμή να μιλά ο ΠΑΟ για διαιτησία φέτος (που σπρώχθηκε εξόφθαλμα) και για καφρίλα όλοι οι υπόλοιποι (ΠΑΟΚ! και σια)

Βέβαια, ίσως τα χθεσινά να είναι μια καλή αφορμή να σταματήσω να ασχολούμαι με τα αθλητικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: