Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γελοιότητες με τις αποδείξεις!

Τι ανακοίνωσαν οι εγκέφαλοι; Πρέπει για τα εισοδήματα του 2011, να προσκομίσουμε το 50-60% του δηλωμένου εισοδήματος σε αποδείξεις!

Με λίγα λόγια, θέλουν να αρπάξουν περισσότερα από όσους δηλώνουν ειλικρινώς τα εισοδήματά τους. Ακόμα χειρότερα να τιμωρήσουν αυτούς που αποταμιεύουν. Βγείτε και πείτε ρε γελοίοι, ότι επειδή έχετε φτιάξει μια Δημόσια Διοίκηση για κλωτσιές, θέλετε να αρπάξουμε από τους τίμιους ακόμα περισσότερα.

Θα δηλώνονται ηλεκτρονικά οι αποδείξεις... Να σας δω, να φτιάξετε μια εφαρμογή που θα μπορούν να μπουν κάτι εκατομμύρια φορολογούμενοι, να καταχωρήσουν από καμιά 500 - 600 αποδείξεις τουλάχιστον ο καθένας, και να μην σκάσει.Που έχετε το ΤΑΞΙΣ που σκάει κάθε λίγο και λιγάκι...

Και επειδή είναι ανίκανοι, ούτε με αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν θα μαζέψουν τα έσοδα που τους λείπουν, να δω τι άλλη ανοησία θα σκεφτούν... ΦΠΑ στο φόρο που θα πληρώσουμε; Τέλη κυκλοφορίας για πεζούς; Πρόστιμο για εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε όσους αναπνέουν; Θα πρότεινα και για τις άλλες "εκπομπές" αλλά θα φαλήρουν οι Αντιπρόεδροι.

Και μου ήθελες να γίνεις και Πρωθυπουργός... ούτε να σαλαγάς γαλοπούλια δεν κάνεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: