Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Θα λύσουμε το πρόβλημα με πέτρες, γιαούρτια και αυγά;

Αντιπαθώ το ΠΑΣΟΚ καθώς θεωρώ ότι φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για το κατάντημα της χώρας. Με αηδιάζει επίσης το γεγονός ότι η κύρια ασχολία των πολιτικάντηδων αφορά τις εσωκομματικές εξελίξεις ενώ η χώρα μας βυθίζεται. Αλλά με ενοχλούν αφάνταστα όλοι αυτοί που επιτίθενται σε βουλευτές προφασιζόμενοι τους αγανακτισμένους.

Και να αφήσουμε τους πολιτικούς ατιμώρητους;Είτε μας αρέσει, είτε όχι, όλοι αυτοί που μας κυβερνούν έχουν εκλεγμένοι από τον λαό, και αρκετά φυντάνια είναι βουλευτές και υπουργοί για δεκαετίες. Οι ψηφοφόροι έχουν και αυτοί ευθύνη για τις επιλογές τους. Είτε μας αρέσει, είτε όχι έχουμε και εμείς ο κυρίαρχος λαός ευθύνες.Οι ψηφοφόροι τους πρέπει να τους μαυρίσουν και ως πολίτες έχουμε χρέος να απαιτήσουμε την κατάργηση του εμετικού νόμου περί της μη ευθύνης των υπουργών.

Όσο για αυτούς που επικροτούν τις βίαιες ενέργειες, πρέπει να καταλάβουν ότι η Πατρίδα έχει ανάγκη από ιδέες και έργα, και όχι από τσαμπουκάδες και κραυγές. Άσε που εύκολα ο θύτης γίνεται νομοτελειακά κάποια στιγμή θύμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: