Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Για την ΕΡΤ

Κατ' αρχήν δεν θέλω κανείς εργαζόμενος δεν θέλω να χάσει τη δουλειά του. Βλέπετε η οικογένεια μου έχει σχετικές άσχημες εμπειρίες , στα χρόνια της πλέριας δημοκρατίας του Ανδρέα.

Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να υπερασπιστώ την ΕΡΤ, όπως αυτή είναι σήμερα. Είναι τεράστιος ρουσφετοκουβάς, που διαχειρίζεται χρήματα που εισπράτει με το έτσι θέλω από τον Ελληνικό λαό και σε αρκετές περιπτώσεις τα σπαταλά. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις τα τηλεφαγοπότια, και οι εκπομπές των τηλεεπαναστατών που κόστισαν εκατομύρια ευρώ.

Η ΕΡΤ πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες τον καιρών. Είναι παράλογο να υπάρχουν 5 κρατικά κανάλια. Η διαχείριση των χρημάτων του ελληνικού λαού πρέπει να γίνεται με διαφάνεια και πάνω από όλα με σεβασμό. Που ακούστηκε επιχείρηση με 6 (!) λογιστήρια, τα οποία δεν επικοινωνούν μεταξύ τους!

Η κίνηση αυτή της Κυβέρνησης και ειδικά της ΝΔ, είναι απλά ηλίθια. Ο ελληνικός λαός έχει διχαστεί και έχει δοθεί πεδίο δόξης λαμπρό σε κάθε είδους λαϊκισμό. Χωρίς ομόνοια και ηρεμία δεν γίνεται τίποτα.

Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κάποια αναδίπλωση, όμως το κακό έχει γίνει. Δεν αποκλείω πτώση της Κυβέρνησης, με μάλλον απρόβλεπτες συνέπειες.

Δεν ξέρω αν είναι αργά, αλλά πρέπει να καθίσουν όλοι και να συζητήσουν. Η Κυβέρνηση να κατανοήση την αγωνία των εργαζομένων, και οι εργαζόμενοι να καταλάβουν ότι οι καλές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτή.

Υ.Γ. Ακούω τα στελέχη της ΕΡΤ να μιλούν για αντικειμενική ενημέρωση. Προφανώς την δεκαετία του 80 ήταν σε άλλη χώρα.

ΥΓ 2. Πρώτο, πρώτο το Κόμμα (ένα είναι το Κόμμα) να στηρίξει τους εργαζόμενους. Αυτούς που εργάζονται σε αυτό, τους χαρακτηρίζει ως εθελοντές και τους σουτάρει κατά το δοκούν.

ΥΓ 3. Συγχωριανέ, οι πρώην συνάδελφοί σου θα βγάλουν τα άπλυτά σου στη φόρα. Ας πρόσεχες. Τουλάχιστον, ας είχες την πονηριά να μην διορίζεις αυτές της εποχές

Δεν υπάρχουν σχόλια: