Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Βρείτε λύσεις, ή αδειάστε μας τη γωνιά!

Η συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων έχει μια λύση εξαιρετικά επώδυνη, αλλά κλυδωνίζεται από το μεγάλο πολιτικό κόστος. Τι να κάνουμε; Μέχρι το 2008, υπήρχαν δανεικά και οι εκάστοτε κυβερνώντες έκαναν "κοινωνική πολιτική", κερδίζοντας συμπάθεια και ψήφους. Πλέον, λεφτά δεν υπάρχουν.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ είναι και δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει, θέλει να μείνουμε, φεύγοντας από το ευρώ και ισχυρίζεται ότι έχει μια εναλλακτική πρόταση, που είτε την κρύβει, είτε τώρα προσπαθεί να την συντάξει.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένουν σε λύσεις που είτε θα αποδώσουν στο μέλλον (ΑΟΖ, Πετρέλαια), είτε έχουν εξαιρετικά αμφίβολη αποτελεσματικότητα (Κατοχικές Αποζημιώσεις), για προβλήματα που πρέπει να λυθούν ΤΩΡΑ.

Η Χρυσή Αυγή θέλει να βγούμε από το ευρώ συντεταγμένα (λες και ξέρει πως μπορεί να γίνει), ενώ αντιγράφει τους ΑΝ.ΕΛ στο θέμα των Κατοχικών Αποζημιώσεων.

Το ΚΚΕ τουλάχιστον είναι σταθερό: Έξω από την ΕΕ, έξω απο το ΝΑΤΟ, έξω από τον 21 αιώνα συμπληρώνω.

Κυρίες και κύριοι, που σας επιλέξαμε ως πολιτικούς μας ηγέτες. Η χώρα είναι μια ανάσα από την ολοκληρωτική καταστροφή και απαιτούνται γρήγορες ενέργειες για την αποτροπή της. Τις συνέπειες τις λύσης που θα δοθεί ή τις αντίστοιχες τις απραξίας, θα πλήξουν εμάς, τους Έλληνες. Οι πολιτικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες δεν θα έχουν κανένα νόημα, σε μια εντελώς κατεστραμμένη χώρα. Για αυτό: Αν μπορείτε πράξτε, διαφορετικά αδειάστε μας τη γωνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: