Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πάγκαλος: "Άστους να λέγονται όπως θέλουν..."

Μετά τις αποκαλύψεις των Wikileaks, ο κος Πάγκαλος επιβεβαίωσε τη θέση του, ότι δεν πρέπει να μας νοιάζει, με ποιο όνομα, θα αποκαλείται το κρατίδιο των Σκοπίων. Ο κος Αντιπρόεδρος βέβαια, ξεχνά ότι το κρατιδιάκι είναι στα Βόρεια σύνορά μας, και εκφράζει ανοικτά διεκδικήσεις. Και δεν είναι η ιστορία που θέλουν να κλέψουν, τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας θέλουν, τουλάχιστον αυτό ήθελε ο μακαρίτης ο Τίτο.

Κύριε Πάγκαλε, διαφωνώ με πολλά από όσα λέτε, αλλά αναγνωρίζω το θάρρος σας. Με μια επιφύλαξη ως προς τη χρονική στιγμή που εκφράζετε τις απόψεις σας:για τις πελατειακές σχέσεις με τους ψηφοφόρους δεν μιλήσατε πριν από κάποια αναμέτρηση, ούτε για όσους άχρηστους διορίζονται με μέσο. Ούτε βέβαια, προσπαθήσατε να νουθετήσετε όσους Έλληνες κρατούν την "εθνικιστική στάση" απέναντι στα ορφανά του Τίτο, προεκλογικά.

Εννοείται ότι παρά τις διαφωνίες μου, καταδικάζω τα επιθέσεις με γιαούρτι στους πολιτικούς (και άρα στον κο Πάγκαλο). Εκτός από μια περίπτωση: του αυτογιαουρτώματος, ως πράξη αυτοκάθαρσης, όσων συμπολιτών μας ανακάλυψαν,μετά από αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, τι πραγματικά πιστεύουν οι εκλεκτοί τους, για αυτούς....

Δεν υπάρχουν σχόλια: