Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δεν θα μας σώσουν οι ξένοι

Την περασμένη εβδομάδα η Κύπρος δέχθηκε το οικονομικό αντίστοιχο πυρηνικής επίθεσης. Ο τραπεζικός της τομέας ξεθεμελιώθηκε, ενώ προδόθηκε ουσιαστικά από το Ισραήλ που έβαλε στο παιχνίδι της εκμετάλλευσης του υδρογονανθράκων τους Τούρκους. Η περίφημη βοήθεια από τους Ρώσους δεν ήρθε ποτέ.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο Ελληνισμός έλαβε ένα σκληρό μάθημα. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι που θα μας σώσουν, είτε πολεμώντας στο πλάι μας, είτε διευκολύνοντας μας  οικονομικά, αν αυτό δεν εξυπηρετεί και τα δικά τους συμφέροντα.

Ανεξάρτητα από αυτό, οι Έλληνες δεν πρέπει να γίνουν σωστρεφεί. Πρέπει να επιδιώκουμε συμμαχίες με χώρες που έχουμε κοινές επιδιώξεις, υπογράφοντας συμφωνίες αμοιβαία επικερδής. Ανεξάρτητα όμως από τις πρόσκαιρες συμφωνίες και συνθήκες, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο βασιζόμενοι ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος, παρασύρθηκαν από το κλίμα της επίπλαστης ευημερείας και δεν φρόντισαν να λύσουν τα προβλήματα τους. Ήρθε η κρίση και πλέον πληρώνουμε τις συνέπειές τους.

Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Να χτίσουμε από την αρχή, σε καινούργια στέρεα θεμέλεια. Οι ψεύτες και ανόητοι λαικιστές πολιτικάντηδες πρέπει να μπουν στην άκρη, να παραμερήσουμε τεχνητούς και επιβλαβείς διαχωρισμούς, και βασιζόμενοι μόνο στους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε από το μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: