Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η άνοδος της Άκρας Δεξιάς και η απόλυτη υποκρισία

Σοκαρισμένοι πολιτικοί δημοσιογράφοι και "διαννοούμενοι"* δηλώνουν για την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής και την προοπτική εισόδου της στο κοινοβούλιο.Αλήθεια, έχουν αναρρωτηθεί για το ρόλο τους στην άνοδο της λεγόμενης Ακροδεξιάς; Τι έκαναν οι προαναφερθέντες;

Κούναγαν το δάκτυλο στον Ελληνικό λαό, κατηγορώντας τον, ως ρατσιστή, και τον επέπλητταν που δεν ασπάζονταν τον πολυπολιτισμό. Μαζί με τους πολιτικούς, μιλούσαν για την ευμάρεια μας, και πως αυτή τη χρωστάμε στους μετανάστες. Όλα αυτά τα έλεγαν από τις κατοικίες τους στις ευγενείς συνοικίες, κοιτώντας υπεροπτικά τους κατοίκους περιοχών όπως τα Κάτω Πατήσια.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχαμε το επεισόδιο με τον κο Ευθυμίου. Όλα τα κόμματα το ανέδειξαν ως κύριο θέμα και το καταδίκασαν. Έλα ντε που τα γιαούρτια και οι προπηλακισμοί, σε αρκετές περιπτώσεις ήταν βιαιότερες και όχι μόνο δεν καταδικάστηκαν, αλλά γνωστές αριστερές τηλεπερσόνες τα επιδοκίμασαν. "Μικρές δόσεις βίας είναι απαραίτητες" έγραφε κάποιο στέλεχος του ΣΥΝ στην Αυγή. Χαχάνιζε ο κος Λαζόπουλος για τους εμπρησμούς του βιβλιοπωλείου του κου Γεωργιάδη.**

Αν η Χ.Α. τελικά μπει στο κοινοβούλιο, ο κος Μιχαλολιάκος πρέπει να ξοδέψει σημαντικά ποσά για την αποστολή άνθεων και γλυκών , σε πολλούς πολιτικούς και προσωπικότητες. Γιατί όλοι αυτοί ίσως να διαδραμάτισαν σημαντικότερο ρόλο στο να βγει η οργάνωση του στο προσκήνιο και όχι η ιδεολογία της.

*Βάζω εισαγωγικά στο διαννούμενοι, καθώς θεωρώ ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, το επίπεδο αλλά και η προσφορά του πνευματικού κόσμου στην χώρα μας είναι ανάλογο αυτού των πολιτικών. Εξαιρετικά χαμηλό και σε αρκετές περιπτώσεις βλαπτικό.
**Για την αποφυγή παρεξηγήσεων ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ κάθε βίαια ενέργεια είτε φραστική είτε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: