Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Και τώρα τι;

Οι έλληνες απέδειξαν ότι μπορούν να δράσουν, έστω και συμβολικά, χωρίς την καθοδήγηση κάποιου κόμματος ή οργάνωσης. Όχι πως δεν έγιναν και γίνονται προσπάθειες από τα κόμματα της αριστερά, και τους επαγγελματίες επαναστάτες να προσεταιρισθούν την κίνηση αυτή.
Τι πρέπει να γίνει τώρα; Η σωτηρία της χώρας μπορεί να έρθει από εμάς. Πιστεύοντας ξανά στις δυνάμεις μας, να αρχίσουμε να δημιουργούμε, με την φαντασία και το μεράκι μας. Στηριζόμενοι στους εαυτούς μας, αλλά και στους απλούς συμπολίτες, να αποδείξουμε σε όλο το κόσμο ότι είμαστε αυθεντικοί απόγονοι του Οδυσσέα. Μέσα από τους Η/Υ, τις μικρές και πρωτότυπες επιχειρήσεις, την καλλιέργεια γης και το εμπόριο, με το βλέμμα προς τα έξω μπορούμε να ξαναχτίσουμε τη χώρα. Με αυτό τον τρόπο θα βάλουμε στο περιθώριο όλα αυτά τα παράσιτα που υποθήκευσαν το μέλλον.
Αυτός είναι ο τρόπος μας, αυτή η λύση μας ταιριάζει: δεν μπορούμε να γίνουμε Δανία του Νότου (Δανεία είμαστε τώρα), ΗΠΑ των Βαλκανίων, Βόρειος Κορέα της Ευρώπης ή Ισημερινός της Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: