Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μας ειρωνεύονται Βούλγαροι και Αλβανοί

Πριν από λίγες μέρες, ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, δήλωσε ότι οι χώρα του είναι έτοιμη να δεχθεί Έλληνες μετανάστες. Μπορεί η γειτονική χώρα να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα εμβάσματα που στέλνουν οι Αλβανοί λαθρομετανάστες, να μην έχει υποδομές, και να είναι πιο διεφθαρμένη από τη δική μας, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να επιδείξει τη χαιρεκακία του.

Ο πρόεδρος της άλλης φίλης και συμμάχου χώρας, της Βουλγαρίας, χρησιμοποιεί το παράδειγμα της χώρας, για να πείσει τους συμπατριώτες του, για την αναγκαιότητα μέτρων λιτότητας. Βέβαια, στη χώρα του δραστηριοποιούνται εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις, ένας δις ευρώ έχουν καταθέσει στις τράπεζές τους οι Έλληνες, και μας έχουν παραχωρήσει τους ανεπιθύμητους συμπατριώτες τους.

Νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει πόσο εγκληματικά ηλίθιο ήταν το ψέμα, για της ευημερεία που χρωστάμε στους λάθρους. Γιατί αφού η απάτη της ελληνικής οικονομία ξεσκεπάστηκε, αποδείχθηκε ότι οι μόνοι που πραγματικά κέρδισαν, ήταν οι λάθροι και οι χώρες τους.

Να δούμε τα χάλια μας και να ξυπνήσουμε, και να γίνουνουμε πατριώτες στην οικονομία μας, δουλεύουμε μόνο για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: