Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

"Έντεχνο", ευαισθησίες και off shore εταιρείες!

Εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ, λίστες με τα ποσά που δήλωσαν τραγουδιστές και τραγουδίστριες, για το 2008-2009. Τα ποσά σε αρκετές περιπτώσεις είναι τόσο χαμηλά, που κάποιοι θα ξεραθούν στα γέλια, κάποιο θα κλάψουν, και οι περισσότεροι θα αρχίσουν τα βρισίδια. Για τους εκπροσώπους της λαϊκής ποπ (βλέπε σκυλοπόπ) το περίμεναν όλοι. Έλα που τη λίστα την "κοσμούν" και ονόματα του λεγόμενου έντεχνου τραγουδιού! 

Μερικοί κάργα αντιμνημονιακοί, αρκετοί συμμετέχουν στα φεστιβάλ της αριστεράς, και όλοι με άποψη για τα βάσανα του λαού. Καλά βρε αθεόφοβοι, πως συνδυάζονται όλα τα προηγούμενα, με την φοροαποφυγή; Γιατί να πληρώνεσαι μέσω off shore αυτό είναι! Θα μου πείτε είναι νόμιμο. Το νόμιμο όμως δεν είναι πάντα ηθικό! 

Θα πρότεινα σε όσους φίλους αρέσει η έντεχνη ελληνική μουσική, να τους τιμωρήσουν όπως τους πρέπει. Να μην δώσουν τα χρήματα που προορίζουν για την ψυχαγωγία τους, στα κέντρα που εμφανίζονται οι οφσορούχοι. Ας προτιμήσουν πιο ειλικρινείς συναδέλφους τους, και ας είναι λιγότερο ταλαντούχοι. Και όταν τους βλέπουν στην TV, να ετοιμάζονται να εκφράσουν την άποψή τους για τα βάσανα του λαού, ας αλλάζουν κανάλι.

Α ρε IRS που σας χρειάζεται! Ή μάλλον να αμολήσω τον Chuck Billy των Testament, να σας κάνει μια χαψιά.

Testament - Practice what you Preach
Μπράβο στους κκ Πλούταρχο και Τερζή. Μπορεί να έχω άλλα μουσικά γούστα, αλλά οι φωτεινές εξαιρέσεις πρέπει να αναφέρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: