Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ασχοληθείτε με τα προβλήματα της ομάδας σας...

Το απόγευμα της Τρίτης, άκουγα στο αυτοκίνητο την εκπομπή του κυρίου Γεωργίου. Οι τρελαμένοι αντιολυμπιακοί είχαν την τιμητική τους, κατηγορώντας τον Ολυμπιακό για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου, και για όλα τα προβλήματα κάθε ομάδας που αγωνίζεται στη χώρα μας.Αποκορύφωση ήταν ένας τύπος, ο οποίος είναι προφανώς σε παράκρουση, και κατέληξε να ένα ακατανόητο παραλήρημα!

Έλεος! Ασφαλώς το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αγγελικά πλασμένο. και ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί, κάποιες φορές με εξόφθαλμο τρόπο. ΑΛΛΑ: δεν φταίει ο Θρύλος για τους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές παλτά που αγωνίζονται στους αντιπάλους του. Ούτε για του μυρωδιάδες προπονητές, που κάποιες φορές έχουν ηγεμονικά συμβόλαια. Δεν φταίει για τους διάφορους οργανωμένους "φιλάθλους" που κάνουν τρομερό κακό στις ομάδες τους. Και πολύ περισσότερο, για τους διάφορους παράγοντες που διαλύουν οικονομικά τις ομάδες του, ή για τους διάφορες σωτήρες, μεγαλοεπενδυτές που όταν τα πράγματα στραβώνουν και πρέπει να τα ακουμπήσουν, φεύγουν τρέχοντας.

Όσοι αγαπάτε τις ομάδες σας, κοιτάξτε να βοηθήσετε να λυθούν τα προβλήματα που ανέφερα, και μετά ασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό. Γιατί είναι δυστυχώς χαρακτηριστικό της φυλή μας, να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους.

Το βράδυ ο Θρύλος έκανε μια τρομερή εμφάνιση, νικώντας την Μάντσεστερ. Αν και είναι πολύ κατώτερη από άλλες χρονιές, μια τέτοια επικράτηση είναι ιστορική. Και επιδρά και ως ηρεμιστικό στους φανατισμένους αντιολυμπιακούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: