Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μόνο οι Αριστεροί είναι καλοί;

Καταγγέλλουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ την συνεργασία - συγκυβέρνηση με τη Δεξιά και Ακροδεξία, και τονίζουν ότι η μόνη σωστή κατεύθυνση είναι προς τα Αριστερά.Για σταθείτε: η Αριστερά στην Ελλάδα είναι κυρίαρχη τα τελευταία 30 χρόνια! Πως; Το Δημόσιο στελεχώθηκε και ιδεολογικά ημέτερους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αντίπαλοι εκδιώχθηκαν. Ο λεγόμενος καλλιτεχνικός κόσμος κυριαρχείται από αριστερούς και οι άλλοι έχουν μπει στην άκρη. Στην παιδεία η κυριαρχία της είναι αναμφισβήτητη. Είναι τέτοια η προπαγάνδα, τους τίτλους δημοκράτης και προοδευτικός, αποδίδονται μόνο σε αριστερούς, και ας είναι οπαδοί του Στάλιν (ή Πολ Ποτ, ή Χότζα ή Μάο και δεν συμμαζεύεται) Ακόμα και η ΝΔ φοβάται να την χαρακτηρίσουν... Δεξιά.

Έχετε καταλάβει που έχουμε φτάσει; Είμαστε στο χείλος του γκρεμού, και έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά. Χανόμαστε και ακόμα μιλάμε για Αριστερά και Δεξιά; Αυτοκριτική κάνουν οι ανησυχούντες αριστεροί που κρατούσαν και κρατούν το τιμόνι της χώρας;

Ξεπεράστε τους φραγμούς: ικανοί, τίμιοι, εργατικοί και δημιουργικοί άνθρωποι που αγαπούν την Πατρίδα υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις. Όχι μόνο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αλλά η μονή ελπίδα βρίσκεται στη συστράτευση όλων αυτών.

Α και κάτι τελευταίο. Οι ξένοι δεν θεωρούν πλέον απειλή την άνοδο της αριστεράς, το άλλο άκρο φοβούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: