Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Το τέλος της μεταπολίτευσης

Αύριο Κυριακή, ανακοινώνονται τα μέτρα που υποχρεώνεται η Κυβέρνηση να λάβει, ώστε να δανειοδοτηθεί η χώρα από το ΔΝΤ και την ΕΕ. Οι μεγάλες μειώσεις στις οικονομικές απολαβές, η χαλάρωση των εργασιακών σχέσεων και η αύξηση των φόρων, αλλάζουν τις ζωές μας δραματικά, δυστυχώς προς το χειρότερο.


Το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου (με διαφορετικό ποσοστό ευθύνης), οδήγησε στην οικονομική καταστροφή την χώρα, την απώλεια της αξιοπιστίας, καθώς και την διαπόμπευσης του ελληνικού λαού. Πληρώνουμε ακριβά τις πολιτικές μας επιλογές...Αφού οι πολιτικοί μας κάνουν την αυτοκριτική τους, ας κρατήσουν αξιοπρεπή στάση και ας εγκαταλείψουν οριστικά το πολιτικό προσκήνιο. Και αν δεν έχουν το φιλότιμο να το κάνουν, ας τους αποσύρουν οι ψηφοφόροι τους.

Υπάρχει ελπίδα; Ποιος θα μας σώσει; Τη λύση θα τη δώσουμε εμείς, οι απλοί έλληνες. Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τα κόμματα, καθώς είτε έχουν βεβαρυμένο κυβερνητικό παρελθόν, είτε οι πολιτικές τους προτάσεις έχουν κριθεί από την Ιστορία. Έχουμε χρέος στις επόμενες γενιές, να επιστρατεύσουμε τη φαντασία και το δαιμόνιο μας, και δουλεύοντας να δημιουργήσουμε ένα νέο ελληνικό θαύμα. Να αιφνιδιάσουμε, όλους αυτούς τους κακομοιραίους που μας λοιδορούν, να τρίψουμε την επιτυχία στη μάπα τους, δημιουργώντας ένα νέο Ελληνικό Θαύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: