Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Για τους τρεις νεκρούς συναδέλφους

Τρεις νέοι άνθρωποι νεκροί από τους γνωστούς, τηλεπρόβλητους μαλακοεπαναστάτες, των Βορείων Προαστείων. Το έγκλημά τους ήταν ότι ήταν στην εργασία τους.... Το χειρότερο: μια από τις δύο κοπέλες που πέθαναν ήταν έγκυος.

Αρκετά με την ψευδοεπανάσταση. Χαϊδεμένοι από πολιτικούς και αστέρες των ΜΜΕ, καταστρέφουν και δολοφονούν στο όνομα του ελληνικού λαού. Μεταξύ άλλων έβαλαν σε δεύτερη μοίρα την ογκωδέστατη διαμαρτυρία χιλιάδων συμπολιτών μας, και έδωσαν άλλο ένα πάτημα στους διεθνείς κερδοσκόπους πάτημα να συνεχίσουν να την πέφτουν στη χώρα μας.

Κάποιοι άρχισαν πάλι να μιλάνε για ακροδεξιές συνωμοσίες, επιβεβαιώνοντας αυτό που πάντα πίστευα: όποτε μια πράξη δεν μας εξυπηρετεί την φορτώνουμε γενικώς και αορίστως στην πανταχού παρούσα, ελληνική ακροδεξία. Κυρίες και κύριοι, σε μια περίοδο που ο πολιτικός κόσμος αμφισβητείται στο σύνολό του, όσο ποτέ άλλοτε, ανάλογες δηλώσεις δεν βοηθούν το προφίλ σας. Καταδικάστε τη βία, όπως πολύ καλά κάνατε, και αφήστε τις ιστορίες με φίδια και αρκούδες για άλλες καλύτερες εποχές.

Η χώρα δεν θα τη σώσουν οι χουλίγκανοι και οι τραμπούκοι: αυτό θα το κάνουν άτομα, σαν εμένα,, που δουλεύουμε σκληρά και τίμια, δεν χρωστάμε χάρη σε κανένα πολιτικάντη, και αγαπάμε τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: